mylifeasasim

Senaste inläggen

Av Sofia - 13 september 2013 16:04

Jag tänkte göra en enkel guide om hur man bärgar föremål! Om du går till en soptipp i din sim-stad kan du se högar av skrot. Bredvid de högarna KAN det finnas föremål.

 

Jag såg en fin gul lite byrå som jag ville ha. Det fanns fler saker men det var den jag fastnade för. Det är bara att trycka på föremålet så kommer det stå "bärga" som alternativ.Gör det.

 

När din sim sedan plockat upp föremålet kan du hitta det i familjekatalogen! Enkelt va? :)

ANNONS
Av Sofia - 12 september 2013 17:47

Tesha och Nate har gift sig och är grymt lyckliga! De kände att de ville flytta ut, till ett nytt, stort hem! Vilket de gjorde!

 

 

Tesha tog ett graviditetstest och det visade sig att hon var gravid! Trots att hon är väldigt tidigt in i sin graviditet så ville hon redan nu börja diskutera namn med Nate. Både flicknamn och pojknamn!

 

Kanske Thea, Nelly, Felicia, Shannon, Michelle, Frida, Olivia, Livia, Hanna, Mira, Leyla...

 

...Simon, Victor, Albin, Sean, Alex, Alfred, Theo, Oliver, Phillip...

 

Tesha sa det ju självklart inte rätt ut, men hon vill verkligen ha en liten flicka! Som hon kan ta hand om, köpa kläder till, leka med! Åh vad Tesha längtar! Nate bryr sig inte riktigt om könet. Han vill ha ett friskt barn bara.Och så kom hösten...

 

 


Nate har skaffat ett jobb inom affärer, ett steg närmare sin dröm.

 

Tesha börjar bli orolig. Hon har läst i graviditets-böcker att de flesta blir illamående under graviditeten. Tesha har inte blivit det alls! Tesha börjar bli orolig att hon inte är gravid ändå. Att testet visat fel.

 

På morgonen åker Tesha in till stan för att besöka stadsbiblioteket. Hon måste läsa ett par graviditetsböcker för att se om hon har en chans att hon fortfarande är gravid ändå. Nate stack till jobbet redan sex imorse, så Tesha hann inte ens se honom på morgonen.

 

Utanför biblioteket kände hon något. EN SPARK! Hon är helt säker på att det var en spark! Tesha blir alldeles glad inombords och ler. Jag är med barn... tänker Tesha förundrat. Ett barn!


ANNONS
Av Sofia - 12 september 2013 16:51

Tesha, en trevlig ungdom med en dröm om att bli nyhetsankare.

 

Nate, en lugn ungdom med drömmen att bli VD fär ett stort företag.

 

Tesha vill så gärna ha barn, hon och Nate är rätt unga och har hela livet framför sig. Men Tesha anser att barn är den stora lyckan i livet, vilket det är för många! Så Tesha och Nate bestämde sig för att försöka skaffa barn.

 

Av Sofia - 11 september 2013 21:40

En riktigt söt och fin frisyr för dina kvinnliga simmar! Du kan ladda ner håret här

 

Av Sofia - 8 september 2013 11:02

Har du länge letat efter att dina simmar ska kunna vara riktiga farmare? Det kan de nu bli! :) På store finns nämligen ett sätt där det medföljer kor, och andra gårdsdjur! :) Nu kan dina simmar bli riktiga farmare! I detta sättet tillkommer kor, nya kläder, höns, grisar m.m Vill du ha detta i ditt spel? Ladda ner det här! OBS kostar simpoints!

 

 


Av Sofia - 6 september 2013 18:53

Hittade precis ett par jätte snygga skor som (förmodligen) ska efterlikna Jefferey Campbell skorna! Jätte balla är dom! 

Ni kan ladda ner dom här

 

Av Sofia - 6 september 2013 17:58

Nu kommer fortsättningen på Upside down! Tidigare delar: Del 1 Handlingen


 

"okej, jag går bara fram och pratar med honom!" sa Lilly till sig själv bestämt.

 

Lilly slog sig ned bredvid den ena killen. De pratade länge och mycket! Trots att Hayden(som han sa att han hette) pluggade hade de en trevlig konversation med varandra!

 

Luna satt och lyssnade i bakgrunden samtidigt som hon också pluggade. Hon märkte snabbt att Hayden och den här tjejen kom närmre varandra. Ja, så nära man kan komma varann efter ett samtal. De hade t.o.m utväxlat e-mails!

Luna gillar inte att vara avundsjuk, och hon förstår inte riktigt varför hon är det heller. De är ju bara vänner. Dessutom har ju Luna en pojkvän, Anton! Luna trycker bort tankarna ur huvudet och fortsätter plugga.

 

Luna bestämmer sig för att gå hem, här kan hon ju ändå inte koncentrera sig.

 

-Kommer du Hayden? Ropar Luna samtidigt som hon börjar gå.

-Ja visst! Alldeles strax! ropar Hayden tillbaka som svar.

Hayden reser sig upp och följer med.


                                                  
  Några timmar senare

 

 


Lilly ska precis krypa ner i sängen. Enda sedan Hayden gick, har hon känt en känsla. En känsla av glädje. Lilly är lycklig. Och hon har märkt att hon har känslor för Hayden. Hon tycker om honom mycket, mer än som en vän...Vad tycker ni? Jag har redan börjat på nästa del och den kommer nog upp imorgon! Vem tycker ni bäst om hitills i min berättelse? Kommentera! Jag vill gärna veta! :)


Av Sofia - 5 september 2013 21:14

Ursäkta att jag inte bloggat på snart 2 dygn! Men skolan kom emellan! Jag har tex 3 läxor till imorgon, så jag försöker hinna med så gott jag kan! Imorgon är det fredag, så jag ska försöka få ut något kul inlägg! :) Hoppas ni stannar kvar här på min blogg trots att det kan bli såhär med skolan! Vi hörs!

Sök i bloggen

Presentation


Jag heter Sofia och är en erfaren sims spelare :3 Jag hoppas ni gillar bloggen och uppskattar mina inlägg :)

Önskesimmar

 

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gör ett avtryck i gästboken!

Omröstning

Vad vill ni se på bloggen?
 Tips
 Tutorials
 Berättelser
 Nedladdningar
 Mitt gameplay
 Challenges
 Annat(skriv som kommentar)

Andra simsbloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014
>>>

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mylifeasasim med Blogkeen
Följ mylifeasasim med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se