mylifeasasim

Alla inlägg under augusti 2013

Av Sofia - 26 augusti 2013 08:09

Nu när skolan har börjat behöver ju även simmarna lite nya fina skolkläder. Den här klänningen är jätte fin! Vissa tycker nog att den är lite för gammaldags. Men det är ju faktiskt en del av klänningens charm! :)

Du kan ladda ner klänningen här

ANNONS
Av Sofia - 25 augusti 2013 18:17

00:00-01:00 föddes Jenna och Jessie. Jenna, som föddes några sekunder tidigare än Jessie blev blond. Men INGEN i hela släkten är blond. Faktiskt så är de flesta mörkhåriga och mörkhyade. Så det var ganska ovanligt. Jessie, som fick sin pappas ovanliga hårfärg är Jennas tvillingsyster.

 

Jenna är åt vänster, och Jessie åt höger.

Familjen är nu komplett! :)

ANNONS
Av Sofia - 25 augusti 2013 13:52

 

Shannon har gift sig med Coy Owens och är lyckligare än någonsin! Hon har blivit gravid och väntar barn! Som sagt är Shannon sjukt lycklig och mår suveränt! På tal om graviditet, jag läste någonstans att man kan välja själv hur enkelt som helst vilket kön barnet kommer få. Under simmens graviditet avgör vad mamman äter könet! Om hon äter 3 äpplen, får hon en pojke. Om hon äter 3 meloner får hon en flicka. Värt att försöka kanske? Men nu har Shannon fruktbarhetsbehandling så hon kommer ju antagligen få tvillingar. Men jag får väl testa detta med en annan sim! :)

Av Sofia - 25 augusti 2013 12:30

Jag tittade runt lite och hittade Mr Bean på Exchange! Vill ni ladda ner honom till ert spel? Gör det här

 

Av Sofia - 24 augusti 2013 21:39

Fler personer än jag har fått sims 3 lagg, jag googlade på  sims glicthes och fick upp många olika lagg folk fått i sina sims. Kolla in det! 

  H

Här är ett lagg någon fått när de ridit häst.

  

Den här typen av lagg har jag aldrig sett förut. Hur blev småbarnet såhär?

 

 

Den här sista bilden påminner om ett lagg jag haft i mitt sims en gång. Mina simmar hade födelsedagskalas hemma. Och då var flickan som fyllde års syster ett småbarn. Och hon ville tydligen också fira, så hon ställde sig upp. Hela hennes kropp  sträckte ut sig men hon hade fortfarande ett småbarns ansikte och blev jätte smal. Har såna här lagg uppstått i era sims? Hur blev det då? Berätta! :)

Av Sofia - 23 augusti 2013 16:35

 

För några dagar sedan läckte sims 4 bilder ut! En sneakpeak på hur spelet kommer se ut! Jag var lite skeptisk i början, jag tänkte att ännu en uppföljare av spelet skulle gå fel. Men så tänker jag inte nu! Kolla in!

 

Förut tyckte jag att sims 4 ser ut som en blandning utav sims 3 och 2. Men nu tycker jag att det ser riktigt häftigt ut! :)

  

Nya interaktioner, de blir liksom mer "levande". Vilket simmar inte är ;) Så det är coolt tycker jag! :)

  

På sims 4 kan du göra din sim som du vill! Du har mycket lättare att "styla" simmen. Du kan göra dom smalare på vissa delar, och större på andra. Detta ger dig mycket större kontroll av hur din sim ska se ut. Du har en mycket större kontroll än tidigare! :)

 

 


 


Så vad tycker ni om sims 4 hitills? Av Sofia - 22 augusti 2013 16:45

 

När denna alienen kom och plingade på dörren blev Shannon jätte ivrig. Som om alienen var en stor kändis! :) Men ja, Shannon är ju en ivrig sim ;)

Av Sofia - 22 augusti 2013 15:40

Förmodligen är det fler personer än jag som försökt hitta alla outforskade öar. Men om ni är som jag, och inte orkar leta efter dom, kan ni använda ett fusk för att hitta alla! Först måste ni ha detta fusket igång: testingcheatsenabled true

Sedan skriver du in detta: Discoverallunchartedislands

Och tadaaah! Nu är alla outforskade öar upptäckta! :) Men jag rekommenderar att ni sparar och avslutar och sedan startar upp det igen. Så att ni inte får bugg eller krångel. Lycka till! :)

Kolla in personen som gjort bildens blogg!http://www.carls-sims-3-guide.com/

Sök i bloggen

Presentation


Jag heter Sofia och är en erfaren sims spelare :3 Jag hoppas ni gillar bloggen och uppskattar mina inlägg :)

Önskesimmar

 

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gör ett avtryck i gästboken!

Omröstning

Vad vill ni se på bloggen?
 Tips
 Tutorials
 Berättelser
 Nedladdningar
 Mitt gameplay
 Challenges
 Annat(skriv som kommentar)

Andra simsbloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2013 >>>

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mylifeasasim med Blogkeen
Följ mylifeasasim med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se