mylifeasasim

Alla inlägg under oktober 2013

Av Sofia - 1 oktober 2013 18:52

Jag kände för att göra helt nya simmar! Det blev Alicia Cooper och Layla Baker. Jag funderar på att hitta på något med dom. Kanske en berättelse? Eller som en "gameplay" familj. Som jag uppdaterar om här ibland osv. Vad tycker ni? Kommentera!

 

Alicia Cooper, tjejen åt vänster(orangehårig) och Layla Baker, tjejen åt höger(svarthårig) är bästa vänner! De är lika, men också så olika på såååå många sätt!

 

Alicia Cooper är en glad och sprallig tjej! Hon har i hela sitt liv varit en utstickande tjej, vågad och annorlunda. Med andra ord intressant!

Egenskaper: Överkänslig,Bra på att kyssas,Vegetarian,Ivrig och god.

Favoriter:Vissångare,Jordnötssmör och marmelad, Kryddbär

 

Layla Baker är en riktig trenddrottning! Hon älskar modevärlden och har inte bara en stil, utan flera! Layla är en blyg tjej med mycket personlighet, när du väl lär känna henne är hon som en helt annan person!

Egenskaper: Blyg,Ivrig,Hopplös romantiker,Älskar värmen,Lätt imponerad

Favoriter:Öliv, Tortellini med ostsås,Kryddigt brun


Verkar dom intressanta? Var vill du se dom? I en berättelse eller i ett gameplay som jag visar upp lite då och då? Elelr kanske har du en egen ide? Kommentera vetja!


ANNONS
Av Sofia - 1 oktober 2013 17:00

I detta inlägget blir det en kort visning utav Midnight Hollow. Om ni ser något i detta inlägget som ni blir extra intresserade utav, och som ni vill läsa vidare om, skriv det i kommentarerna! Då kan jag ha ett mer utvecklat inlägg om just det. Dåså, nu börjar jag den lilla visningen då ;)

 

Som de flesta antagligen har sett kan man nu köpa saker och sälja saker i en liten butik. Detta är en fastighet, på samma sätt som ni kan driva hotell. Fast här driver ni istället en butiks-kedja!

 

Om du trycker på kassapparaten eller ett föremål i butiken finns det en interaktion som heter "Titta runt". Om du trycker på den kommer din sim att gå runt i butiken och kolla på olika föremål. Då kan du dessutom se om din sim gillar föremålet eller inte. Det kommer också att komma upp en liten lapp i hörnet där det står vad foremålet kostar m.m

 

Som i en provisionsbutik kan man köpa saker i kassan också. Då gör du likadant som vanligt. Du trycker på kassan och trycker på interaktionen "köp". Då kommer en lista upp med saker du kan köpa, du kan också sälja saker dit.

 

I utkanten av stan finns kyrkogården. Den är full av gravar och är mer kuslig än kyrkogårdarna i de andra städerna.

 

Vad tror ni att det här är för en byggnad? Det är sjukhuset. Jag tycker det ser mer ut som ett mentalsjukhus. Hemska tanke...

 

Gatorna är tillmestadels tomma. Om man inte vetat att staden var bebodd hade jag iaf trott att den varit öde.

 

Och nu, till den enda ljusa tomt i hela Midnight Hollow. Ärligt talat, det finns ingen annan tomt i hela Midnight Hollow (vad jag vet) som är såhär fin och ljus!

 

BAAAM! Jag sa ju det! Detta är den enda tomten som faktiskt är "söt", fin och framförallt ljus.Denna tomten heter "Tysta läsarens kafe" om jag minns rätt!

 

 

 

Här är en av några parker i Midnight Hollow. Det är ju meningen att parkerna ska vara mycket rofyllda. Så om din sim gillar mörker, är detta den perfekta platsen! Tja, hela staden egentligen!

 

Midnight Hollow, är lite lik Moonlight Falls som kommer i övernaturligt. Denna staden är nämligen också omgiven av höga berg.

 

Detta är stranden. En väldigt mystisk och tyst plats. Man hör bara vågskvalpet.

 

Denna plats är inte en plats jag hade velat bada på. Jag får rysningar över att se det mörka, djupa vattnet. Vad gömmer sig där nere?

 

 

Såhär ser gryningen ut. Ett rött sken lyser över staden.

 

Här är en överblick av stadens centrum.


Jag trodde faktiskt att detta inlägget skulle bli mycket kortare än det blev. Jag hoppas att ni blev nöjda! :) Om inte, kommentera som sagt vad ni vill se mer av. Vill ni se hur simmarna ser ut? Vill ni se hur det går till att driva en affär? Kommentera vad ni vill se mer av! Men om ni nu är nöjda med inlägget, kommentera vad ni tyckte var intressant eller vad som ni tyckte verkade roligt! Eller om ni håller med mig om något m.m


ANNONS

Sök i bloggen

Presentation


Jag heter Sofia och är en erfaren sims spelare :3 Jag hoppas ni gillar bloggen och uppskattar mina inlägg :)

Önskesimmar

 

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gör ett avtryck i gästboken!

Omröstning

Vad vill ni se på bloggen?
 Tips
 Tutorials
 Berättelser
 Nedladdningar
 Mitt gameplay
 Challenges
 Annat(skriv som kommentar)

Andra simsbloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mylifeasasim med Blogkeen
Följ mylifeasasim med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se